Kinesisk nyårströja + Kollektion, Manchester City 22 – 23

uppgradering: Istället för de förväntade tröjorna, Manchester City bar Puma Man City kinesiska nyårsvästar före Manchester Derby. Manchester City bar de vanliga tröjorna före spelet från 2023 i den långärmade sorten för spelet.

visas på Old Trafford medan du bär CNY-rockar från Manchester City.

 

Manchester Citys pre-game-tröjor för 2023 (LS-version) uppvärmningskläder

 

Den helt nya kinesiska nyårsuppsättningen, som innehåller en speciell skjorta i begränsad upplaga, introducerades i morse av Manchester City och Puma.

 

Vattenkaninen kommer att födas 2023. Det börjar den 22 januari (kinesiskt nyår) och slutar den 9 februari 2024, vilket är den första dagen i det nya året i Kina. I kinesisk tradition representerar haren uthållighet, lugn och välstånd.

 

Vi vet inte om Manchester City kommer att använda satsen i ett formellt spel, men det kommer sannolikt inte att användas i ett. Sannolikheten att de kommer att använda den som mest för en uppvärmning före spelet, men, verkar betydligt högre och mer osannolikt.

 

Kinesisk nyårs för Manchester City tröja 22 – 23

 

Den här bilden föreställer den Puma-tillverkade Chinese New Year’s fotbollströja för Manchester City 2022 — 2023.

 

Puma Manchester City 2022 — 2023 Chinese New Year fotbollströja är trendig. Den kombinerar logotyper som är ljusa och djupblå.

 

Utformningen av den nya Man City Chinese New Year-skjortan påverkades av soljorden, eller månytan, för att hedra Kinas effektiva månroveruppdrag 2013.

Puma Manchester City Football Club 2022 — 2023 Chinese New Year fotbollströja kostar 90 Euro och är tillgänglig från och med den 10 januari 2023. En större uppsättning som hedrar Lunar New Year inkluderar den.

 

Kinesiskt nyår 22 – 23 Samling från Manchester

 

Den kinesiska nyårströjan för Manchester City är det din favorit? inlägg ovan.

Tags: No tags

Comments are closed.